The diet care adjută să pierzi belly în 6 zile

The diet care adjută să pierzi belly în 6 zile

Adrián Gallego* Dr. Adrián Gallego Goyanes este expert în chirurgie ortopedică și traumatologie sportivă. Continut Asemanator 5 keys pentru to avoid leziunile pentru a face exercițiu Acestea sunt cele mai frecvente leziuni în sala de sport Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io Radius fractures and sprained ankle to crescut între populația generală ca consecință principală a dezgustărilor provocate de congelarea de la nevoiul care depozitează borrasca Filomena în peninsula iberică. jos la nevoi pentru a face o gardă Aceștia sunt cei mai buni consilii pe care le urmează pentru a corect fără a suferi niciun risc

Efectele furtunii Filomena din centrul Peninsulei Iberice nu s-au încheiat. În Comunitatea de Madrid, cea mai afectată pentru storms, number cei cetăieni au decis că a ajuns la nevoi și the cold was or opportunitate pentru to enjoy. Cu toate acestea, now au luat măsurile de precauție necesare și cazurile de traume s-au înmulțit până când unele urgențe se prăbușesc.

Datorită datei oficiale, va produce mai mult de 1,200 de amenzi la care vor participa uniform personal personal sanitar, în același timp cu 48 de la ore după îngrijire până la încheierea nevadei. Din toate zonele elasele, aproximativ 600 de distanțe de consultare îngrijirii traumatice sunt înregistrate în capitală. În alt centru, în timpul unei ore is exhausted the plasters înainte de numbers cererea pentru heal muscles, tissue și ceva care altul bone. Paradoxically, in the most mountain area of ​​the region there was no change in the number of attentions, dei poate să was debaraseze asupra effectelor squall Filomena se concentrează mai mult în centrul zonei Madrilene.

Acest conținut pastile erogan acest import de ex. Stare de nervozitate. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Mai amendă 1,200 the incident pentru caide # Madridbajolanieve @buenosdiastm DIRECT 👉 https://t.co/Cnw7Ol5lQX pic.twitter.com/ul7vyC2FK9

– Telemadrid (@telemadrid) 13 ianuarie 2021

Lasiunile mai frecvente între populația generală pentru cold wave

Care au fost cele mai frecvente răni din cauza valului de frig care a înghețat zăpada căzută în centrul Peninsulei Iberice? Potrivit asistenților medicali care frecventează spitale din regiunea Madrid, fracturile încheiate mâini au fost cele mai frecvente leziuni. Acest lucru se datorează faptului că pot să fie foarte alunecoase și înghețate succesive la înghețat majoritatea străzilor. Deci, cei care nu au urmat instrucțiunile de a rămâne acasă cât mai mult timp și au mers cu încălțăminte inadecvată au fost implicați în numărase ocazii în căderi care au sfârșit câze încheietura mâze încheietura mâze încheietura mâze încheietura mâna Fracturile de rază au devenit o pagubă obișnuită la persoanele de vârstă Milesocie și persoane în vârstă ca urmare a alunecărilor de teren la călătorie pe gheața care s-a format după căderea de zăpadăurtă pentru a avea cauze istorice.

A doua cea mai frecventă leziune a fost entorse la gleznă. Alunecările au fost alăturate de zonă cu suprafețe instabile, cum se amestecă zăpada și gheața. Aceasta a însemnat creșterea numărului de nenorociri cu amprente proaste. Sfatul celor obișnuiți să meargă pe acest tip de suprafață este să facă pași scurți, să te uiți întotdeauna pe unde urmează să păstreze și să alegi un ritm pe îndelete.

Now atât de frecvente au fost problemele șoldului și mai neobișnuite au fost leziunile claviculei derivate din problema îngrijirii unde sunt reci urmează să afecteze o mare parte a peninsulei iberice în timpul următoarelor zile.

Lasiunile de antrenament in epoci de cold

Între sportivi, leziunile derivate prin schimbarea brusco de timp au fost alte. “Rupturile fibrilare au crescut datorită înghețului și frigului. Nu sunt obișnuite cu acele temperaturi, ies cu aceleași haine și se rup, mai ales în primii câțiva metri”, explicită Galán Gallivego, traumatologi sport. “With the cold, you do not have muscular sensitive and recovery costs more”, spune asupra unor leziuni pe care le-a triplicat de când a ajuns în Spania.

Specialistul, care lucrează cu Lugo, club de fotbal a două divizii, recomandă că îngrijirea este prudentă să se intensifice mai mult decât tonul atunci când temperatura scade. „Aș recomanda ca, chiar dacă urmați toate recomandările, să încetiniți puțin. ‘Cei care ies la fugă și cluburile trebuie să o ia în serios’, acestea amintesc el.

Adrián Gallego profită de ocazie pentru a oferi mai multe sfaturi pentru sportivii care doresc să continue antrenamentale în aceste zile din experiența sa în clubul de fotbal și cu alți sportivi. „Îi trimitem încălzire mai mare, creme de căldură și îmbrăcăminte termică sub ceea ce folosesc de obicei”, spune el.

Specialistul și îl avertizează să se întindă. Întinderea pasivă nu ar trebui făcută deoarece, neavând acea sensibilitate în țesutul muscular, uneori vom avea o supraîncărcare minimă și o vomem.

Sfaturi pentru a evita rănile atunci când vă antrenați pe timp rece afară

Increase warmth time before aktivite.Realize in-home exercitii of previous activate.Massage muscle with heat cream before aktivite.Go out for warmth / a purtand rochie sportiva care and adjutam sa mentinem body temperature if care transpires well sweating. Continut Asemanator Un doctor rulează 17 km în nevasta unei gardii Poshul de la balcon, cel mai viral dintre Filomena Îmbrăcăminte termică, cea mai căutată iarnă Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Miezul este partea centrală a corpului. Mai multe of the abdominal, nucleul this compus pentru or series of mușchi, ca și sonul drept anterior, the publici externi și internal, transverse, lombare, multifide, psoas, pelvian floor and buttocks between alți .. The main core func asigia is assignură stabilitate în pelvicular area și a coloanei lombare, fundamentală pentru a avea sau postură corect și în plus constituție punctul de sprijin prin care este transmis toate forțele corpului nostru.

Slăbiciunea sau funcționarea defectuoasă a oricăruia dintre acești mușchi va provoca pierderea prădării feței unui exercițiu facial în disconfortul său și chiar leziuni în zona lombardă.

Pe de altă parte, nu mai puțin important, nucleu este o zonă pe care cu toții dorim să o avem puternic, tonifiată și definită, în acest caz doar cu amenzi estetice. Da, vorbim din pachetul de șase.

GilaxiaGetty Images

Pentru a efectua un antrenament adevărat și eficient, trebuie să avem în verde următoarele considerații:

1. Func aia principală a acestor mușchi, în special corespunde the abdominal area, this generatoare de stabilitate, pentru ceea ce exerciții sunt mai adevărate în acest sens vor fi izometrice (menținem sau poziție fără mișcare în timp ce anușmpiul).

Relaționat conținut Ora exactă de care aveți nevoie pentru a ține fierul de călcat

2. Exerciții abdominale tradiționale, cum ar fi crunch, unde flexăm coloana vertebrală trebuie să se limiteze prin 2 motive:

In conformitate cu ultimele cercetări, flexiunile coloanei repetate contribuie la dezgustul discurilor intervertebral. Acest tip de exercițiu generează presiune intra-abdominală împinge mușchii pelvini în jos, în mod similar în barbați. Un plan pelvian cu activare slabă sau conștientizare redusă a acestuia la momentul lucrării la aceste exerciții poate provoca fie starea slabă în zona lumbo-pelviană, crescând riscul de leziune și fie pierderea recuperării sport. Din acest motiv, dacă mușchii abdominali sunt reglați prin flexarea coloanei vertebrale (tip crunch), este convenabil să activeze mușchii pelvieni anterioare la fiecare repetare. The also, este important să efectueze profituri specifice în acest domeniu prin exerciții abdominale hipopresive. Relaționat conținut Acest exercițiu cu o bară vă va provoca nucleul

3. Exercițiile în care rotim culoarea trebuie să fie efectuate cu sarcina lui jos și cu sau viteză mică. Pentru munca de obliques with sarcină (weight) isometric exercits, from example or placă publică to exerciții “antirotare” are safe. Pentru a lucra acești ultimi made a lucru în ceea ce coloana nu tour în niciun moment, give api apply for dee de rota peie but aceearei will use polelor sau elastice, exemplu simuland mișcarea remorilor sprijinind o rodilă o el pullea, dar i apply forțe de rotație but aceeași will use polelor sau elastice, or example simuland mișcarea remorilor sprijinind o rodilă o el pullea trunk.

Relaționat conținut Cum se lucrează oblicurile

4. În cele din urmă, rețineți că dacă intenția noastră este să avem un abdomen definit, lucrul fundamental va fi pierderea de grăsime în primul rând, un lucru cardiovascular adequacy (HIIT this cea mai bună opțiune) și printr-o alimentă coră. Pentru mulți abdominali pe care îi efectuează, acum vom pierde grăsimea abdominală și vom marca în continuare abdomen, îl vom face mai puternic.

Relaționat conținut The diet care adjută să pierzi belly în 6 zile

Angel Merchán (@angelmerchanhwm) acest fondator, regizor și antrenor personal la Home Wellness Madrid Studio (Paseo de la Habana, 56) www.homewellnessmadrid.com

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Dacă vei pierde grăsime dacă câștigi mușchi, greutatea cu bara este un exercițiu excelent pentru a avea ambele câștiguri. Luați în considerare ridicarea gimnastică prin excelență, deoarece implinesc aproape toate grupurile musculare, este o bază pentru a câștiga forță. Dar … dacă sunteți unul dintre cei care nu se simt confortabil cu acest exercițiu sau îl împiedică de echipă să nu îl faceți bine și să vă răniți, vă sugerez patru alternative foarte utile.

4 exerciții alternative la deadlift

1-Slower cu suport pentru bara

Acesta imită mecanică greutății cu barbell, dar elimină prima parte a mișcării, lipsește de această problemă generală. Pur și simplu așezați niște sertare pe ambele părți, astfel și acum bara să fie la înălțimea genunchilor. În caz contrar, mișcarea este foarte asemănătoare. Faceți 3 seturi de 6 repetări.

Men’s Health UK

2- Pașii fermierului

Am vorbit deja despre acest exercițiu cu o anumită ocazie. Concentrați lucrarea pe partea superioară a spațiului, eliberați zona joasă și o faceți corect și întăreți miezul. Vă recomandăm să o înfățișez cu clopote și să fuzionăm o jumătate de minut. Faceți 4 serii.

Men’s Health UK

3- Împingerea șoldului cu bara

Esențial pentru exercitarea fesierilor și a ischișorilor prin eliberarea respectului scăzut la spațiul tradițional. Știi, înapoi pe o bancă, o bară grea pe șolduri, glute strânse și urcă și coboară încet. 3 seturi de 8 repetări.

Men’s Health UK

4- Stâncă cu gantere cu un singur picior românesc

This exercițiul tău will challenge your low back, glutes, hamstrings and gambes, inclusive fără a folosi mult pes …